Skip to content
+381 64 50 15 888 ili +381 60 27 56 962 pyroteam@yahoo.com pon-pet: 8-20h, sub: 10-17h

Pogledajte veliki vatromet u Sankt Peterburgu povodom dana grada, a za koji smo osvojili 1. mesto!

Sankt Peterburg je grad bogate istorije, arhitektonskih remek-dela i kulture. Svake godine, povodom Dana grada, tu se priređuju spektakularni događaji kako bi se obeležila ova specijalna prilika. Jedan od najuzbudljivijih trenutaka je velika pirotehnička predstava u Sankt Peterburgu koja obasjava nebo i donosi magičnu ekstravagancu boja.

Vatromet u Sankt Peterburgu povodom Dana grada je važan i veliki događaj koji oduševljava i lokalno stanovništvo i posetioce iz celog sveta, a mi smo imali čast da se u najboljem svetlu pokažemo na ovom događaju i oraganizujemo pravi vatrometni spektakl.

Kompletna realizcija, priprema i izvođenje vatrometa na ovom događaju izvšeno je od strane našeg tima. Muzika koja je korišćena tom prilikom posebno je izabrana u srpsko-ruskom stilu!

Zato obavezno pogledajte ovaj magičan vatromet za koji smo osvojili 1. mesto. Čast nam je što su baš nas izabrali da pokažemo šta umemo, i to ne samo iz Srbije, već i iz cele Rusije!

Ponosni smo što konstantno pomeramo granice u svetu pirotehnike! To pokazaju i nagrade, ali i velika podrška i odobravanje zadovoljne publike koja uživa u našim pirotehničkim predstavama!

Pročitajte i ostale zanimljive članke na našem Blogu.

Back To Top