Skip to content
+381 64 50 15 888 ili +381 60 27 56 962 pyroteam@yahoo.com pon-pet: 8-20h, sub: 10-17h

Eksplozija boja i muzike!

Uz Cobra Firing System učinićemo da svaka vaša proslava zablista.

Eksplozija boja i muzike!

Uz Cobra Firing System učinićemo da svaka vaša proslava zablista.

Cobra Firing System

Cobra Firing System

Cobra Firing System jedna je od najvećih svetskih firmi za proizvodnju elektronskih sredstava kojima se ispaljuje i kontroliše pirotehnika (vatrometi). Od 2015. godine Pyro-Team je ovlašćeni distrubuter ovog sistema za Balkan i Tursku. A takođe, učestvujemo i u razvoju i poboljšanju performansi sistema.

3D projektovanje

Cobra Firing System je napredan sistem za paljenje vatrometa koji koristi visoko sofisticiranu tehnologiju. Pirotehnika se priprema pomoću naprednog softvera, u 3D formatu. Kombinacija tehnologija i inovativnih efekata omogućava vatrometu da se prostorno širi i stvara iluziju dubine. Vatrometni efekti se kreću ne samo prema gore, već i u širinu, čime se stvara impresivan vizuelni dojam koji publiku potpuno uvlači u magični svet vatrometa.

Daljinsko upravljanje

Cobra sistem omogućava pirotehničarima da kontrolišu paljenje vatrometa putem wirelessa sa do 40km udaljenosti, pružajući im preciznu kontrolu nad vremenom i intenzitetom svakog pirotehničkog efekta. Sistem se sastoji od kontrolnog panela i bežičnih paljenja koja se povezuju sa vatrometnim sredstvima. Kontrolni panel omogućava pirotehničaru da programira i sinhronizuje paljenje vatrometa prema željenom rasporedu.

Muzička pozadina

Cobra sistem pruža pirotehničarima veću kreativnost i fleksibilnost u izvođenju vatrometa. Sa mogućnošću programiranja različitih sekvenci i sinhronizacije vatrometa sa muzikom, pirotehničari mogu stvoriti multisenzorni doživljaj. Vatrometni efekti savršeno se usklađuju sa ritmom muzike, stvarajući harmoniju između svetlosti, boje i zvuka. Ova sinhronizacija dodaje još veću emotivnu dubinu i dramatičnost vatrometnoj predstavi, stvarajući spektakl koji oduzima dah.

U septembru 2019. godine dvojica naših mladih pirotehničara, Nikola Petrović (19) i Uroš Petrović (14), osmislili su i izveli najveći piromuzički spektakl uz pomoć ovog sistema i taj vatromet je istaknut kao najbolji u sekciji client showcase. Pogledajte najpre kako su tekle pripreme, a potom uživajte u ovom raskošnom spoju boja i muzike.

Back To Top