Skip to content
+381 64 50 15 888 ili +381 60 27 56 962 pyroteam@yahoo.com pon-pet: 8-20h, sub: 10-17h
Pirotehnika Pyro-Team

Pirotehnika Pyro-Team

Pirotehnika Pyro-Team

Pirotehnika Pyro-Team

Gde je slavlje, tu je pirotehnika! Gde je pirotehnika, tu je Pyro-Team!

Firma GОLD-LINЕ osnovana je 2003. godine. Osnovna delatnost bila je maloprodaja pirotehničkih sredstava u sopstvenim prodajnim objektima. Zbog velikog interesovanja klijenata i potrebe uvoza direktno od proizvođača iz Kine, 2012. godine osnovana je PIROTEHNIKA PYRO-TEAM.

Delatnost firme PYRO-TEAM je uvoz i dalja distribucija pirotehničkih sredstava, kao i organizovanje i izvođenje vatrometa. Uvoz se vrši direktno iz Kine. Kompanija posluje sa više različitih proizvođača od kojih se zahteva da pirotehnika bude vrhunskog kvaliteta kako po dizajnu, tako i po pirotehničkim efektima i karakteristikama.
Uvezena pirotehnika dalje se plasira na veliko i malo, kako poslovnim partnerima u Srbiji, tаkо i u širem regionu. Deo uvezenih proizvoda koristi se za samostalno izvođenje vatrometa po zahtevu fizičkih i pravnih lica.

PYRO-TEAM je vodeća kompanija u industriji vatrometa koja pruža spektakularne pirotehničke performanse za sve vrste događaja. Kao renomirana pirotehnička firma, PYRO-TEAM je poznat i po svom stručnom timu vatrometnih majstora, inovativnim efektima i izuzetno visokom kvalitetu svojih proizvoda.

Kao pirotehnička firma koja koristi najnoviju tehnologiju, PYRO-TEAM je sinonim za vrhunski kvalitet i profesionalizam. Njihova strast prema vatrometu i posvećenost pružanju nezaboravnih doživljaja čini ih pouzdanim partnerom za sve vrste događaja i proslava.

Sa PYRO-TEAM-om, vaš događaj će biti obogaćen spektakularnim vatrometnim šouom koji će ostati urezan u sećanje svih prisutnih.

Pirotehnika Pyro-Team
Pirotehnika Pyro-Team
0
prodajnih objekata
0+
proizvoda
0+
zadovoljnih klijenata
0+
ispaljenih vatrometa

SAVRŠENA PIROTEHNIKA U 4 KORAKA

Ugovaranje posla

Prvi korak prilikom planiranja i organizacije vatrometnog šoua jeste sastanak sa klijentom na kom on bira kako će izgledati predstava i koja pirotehnika će biti korišćena, te termin i adekvatna lokacija za izvođenje. Sve to zajedno određuje i cenu naše usluge.

Izrada projekta

Sledeći korak je izrada projekta. Saradnja sa kvalifikovanim stručnjacima će vam pomoći da izbegnete nepredviđene situacije i minimizirate rizik. Nacrt kako će pirotehnika biti korišćena šalje se policijskoj upravi na odobravanje. Nakon što MUP izda dozvolu, kreću pripreme, instalacije, završne provere…

Bezbednosne mere

Bezbednost publike nam je od najveće važnosti prilikom organizacije vatrometa. Da bi sve proteklo bez incidenata, lokacija paljenja vatrometa mora biti obezbeđena, a pristup joj imaju samo ovlašćena lica. Tokom ispaljivanja na lokaciji su prisutni i vatrogasci, policija i hitna pomoć.

Obostrano zadovoljstvo

Pored uspešno izvedene vatrometne predstave, znak da je sve urađeno kako treba, jesu i:
✓ oduševljenje na licima posmatrača,
✓ zadovoljan klijent bez ijedne primedbe,
✓ samim tim i srećan pirotehničar!

Back To Top