Skip to content
+381 64 50 15 888 ili +381 60 27 56 962 pyroteam@yahoo.com pon-pet: 8-20h, sub: 10-17h

Međunarodni festival ROSTEC u Moskvi je spektakularan događaj koji okuplja najbolje majstore pirotehnike iz celog sveta. Ovaj festival se održava u organizaciji ROSTEC-a, vodećeg rusko-industrijskog koncerna, koji je poznat po svojim tehnološkim dostignućima i inovacijama.

Međunarodni festival ROSTEC dom je najnovijih tehnoloških inovacija. Učesnici iz različitih industrija i sektora predstavljaju svoje najnovije proizvode, rešenja i ideje. Od veštačke inteligencije, robotike i naprednih komunikacionih tehnologija, do obnovljivih izvora energije i svemirskih istraživanja – festival ROSTEC pruža uvid u najnaprednije tehnološke trendove i njihovu primenu u stvarnom svetu.

Tokom festivala, nebo nad Moskvom se pretvara u platno na kojem se prikazuju izvanredni pirotehnički šouovi. Kombinacija boja, svetlosti, oblika i zvukova stvara prelepe vizuelne efekte i pruža posetiocima neponovljiv doživljaj. Svaki tim majstora pirotehnike predstavlja svoju kreativnost i veštinu kroz impresivne vatrometne kompozicije.

Velika nam je čast da smo učestvovali na ovom divnom takmičenju sa još 7 zemalja širom sveta (Argentina, Brazil, Meksiko, Rusija, Pakistan, Kina, Kirgistana) i posebno nam je zadovoljstvo što smo osvojili 1. mesto po mišljenju publike i 3. mesto po oceni žirija.

Zaista VELIKI uspeh za naš tim i Srbiju!.

Pirotehnika na Međunarodnom festivalu ROSTEC predstavlja kulminaciju celokupnog događaja. Ova spektakularna predstava boja i svetlosti donosi završni sjaj festivala i ostavlja posetioce zadivljene, čime je naše učešće dobilo još veći značaj!

Pročitajte i ostale zanimljive članke na našem Blogu.

Back To Top