Skip to content
+381 64 50 15 888 ili +381 60 27 56 962 pyroteam@yahoo.com pon-pet: 8-20h, sub: 10-17h

Malta International Fireworks Festival jedan je od najprestižnijih vatrometnih događaja na Malti i privlači ljubitelje pirotehnike iz celog sveta. Ovaj festival okuplja pirotehničare iz celog sveta, koji se takmiče u izradi najinovativnijih i najupečatljivijih vatrometa. Ovi majstori svog zanata koriste svoju kreativnost, veštinu i tehnologiju kako bi stvorili nezaboravno iskustvo za posetioce festivala. Svaki vatromet je jedinstven i predstavlja izraz umetnosti pirotehnike.

Tokom festivala, nad nebeskim prostorom Malte, nekoliko timova iz različitih zemalja predstavlja svoje najkreativnije i najuzbudljivije performanse. Timovi se takmiče u stvaranju najimpresivnijih i najmaštovitijih vatrometa koristeći najnovije tehnike i inovacije.

Bila nam je izuzetna čast da napravimo izložbu na Malti i to prvog dana Međunarodnog simpozijuma vatrometa. Podešavanje je bilo zaista teško i jedna od najnaprednijih emisija koje smo radili ove godine – ali sve se isplatilo! Na kraju se završilo bolje nego što smo očekivali – osvojili smo 3. mesto!

Malta International Fireworks festival je magičan spektakl svetlosti koji treba doživeti. Kroz umetnost pirotehnike, posetioci će se diviti lepoti vatrometa, osetiti emocije koje izaziva i biti deo globalne zajednice koja slavi kreativnost i radost vatrometa. Ovaj festival je pravi raj za ljubitelje vatrometa i nezaobilazno iskustvo koje će se dugo pamtiti!

Pročitajte i ostale zanimljive članke na našem Blogu.

Malta International Fireworks festival 2023
Malta International Fireworks festival 2023
Back To Top