Skip to content
+381 64 50 15 888 ili +381 60 27 56 962 pyroteam@yahoo.com pon-pet: 8-20h, sub: 10-17h

Pogledajte ovo fenomenalno svetsko takmičenje u 3D projektovanju vatrometa! Čast nam je da smo osvojili 4 mesto, kao i nagradu za najmlađe učesnnike (20 i 15 godina)!

Pirotehnika je oduvek bila sinonim za spektakl boja i svetlosti. Ali sada, na svetskoj sceni, postoji još jedan nivo inovacije u dizajnu vatrometa – 3D vatromet. Svetsko takmičenje u dizajnu 3D vatrometa je događaj koji okuplja najtalentovanije umetnike i pirotehničare iz celog sveta, kako bi se takmičili u stvaranju neverovatnih vizuelnih efekata koji oduzimaju dah.

Svetsko takmičenje u 3D projektovanju vatrometa je događaj na kom se susreću kreativnost i inovacija. Umetnici i pirotehničari koriste svoju maštu i tehničko znanje kako bi stvorili trodimenzionalne slike na nebu. Koristeći posebne tehnike i efekte, oni pretvaraju noćno nebo u platno na kojem stvaraju nezaboravne vizuelne prikaze.

Dizajn 3D vatrometa zahteva ne samo umetničku kreativnost, već i tehničku izvrsnost. Pirotehničari koriste složene računarske programe i sofisticiranu opremu kako bi sinhronizovali svaki efekat sa preciznošću. Oni pažljivo planiraju svaki detalj, od rasporeda eksplozija do boja i svetlosnih efekata, kako bi postigli savršenstvo u svojim dizajnima.

Izuzetna nam je čast da je naša firma Pyro-teamjedina sa celog Balkana – izabrana da učestvuje na Svetskom (virtuelnom) takmičenju u 3D projektovanju vatrometa. U konkurenciji od ukupno 47 predstavnika iz zemalja širom sveta, među kojima su i najveća svetska imena koja su već nekoliko decenija u ovom poslu, osvojili smo 4. mesto, kao i nagradu za najmlađje učesnike (20 i 15 godina)!

Pročitajte i ostale zanimljive članke na našem Blogu.

Back To Top