skip to Main Content
+381 64 18 80 193 pyroteam@yahoo.com pon-pet: 8-20h, sub: 10-17h

Organizacija i izvođenje vatrometa

Pyro-team organizuje i izvodi vatromete za KONCERTE, NOVU GODINU, FILMSKE SETOVE, ROĐENDANE, SVADBE

Muzički vatrometi

Muzički vatrometi

Piromuzički vatrometi su najmoćniji oblik moderne pirotehnike. Naš tim poseduje sva neophodna znanja i opremu za izvođenje vatrometa koji su usklađeni sa muzičkom pozadinom po izboru klijenta.

Detaljnije
Gradski vatrometi

Gradski vatrometi

Od 2003. godine, sa nabavkom savremene elektronske opreme, izvodimo velike vatromete klase III i IV na javnim manifestacijima, kao što su koncerti, novogodišnje proslave na nivou grada, sportske manifestacije…

Detaljnije
Svadbeni i rođendanski vatrometi

Svadbeni i rođendanski vatrometi

Neka svaka vaša proslava zasija! Zajedno sa našim timom pirostručnjaka osmislite kako da vaš rođendan, svadba, godišnjica ili bilo koji drugi važan datum, postanu trenuci za pamćenje!

Detaljnije
Scenska pirotehnika

Scenski efekti

Pored izvođenja vatrometa, vršimo i uslugu izvođenja specijalnih scenskih efekata za potrebe snimanja TV emisija, spotova, serija, filmova… ili privatne proslave na kojima je potrebno ostaviti goste bez daha.

Detaljnije
Proslave firma i eventi Muzicki vatromet Beograd na vodi Pyro Team Srbija vatrometi i pirotehnika

Proslave firma i eventi

Pyro-Team je tu da vam pomogne da vizuelno obogatite korporacijsku zabavu, promociju, teambuiling aktivnosti ili tematski event, i tako oduševite i zaposlene i klijente! Neka se o vašoj proslavi priča!

Detaljnije
Organizacija i izvođenje vatrometa

Vatrometi po preporuci klijenata

Višedecenijsko iskustvo u izvođenju vatrometa i dugačka lista zadovoljnih klijenata – bilo da su u pitanju velike firme ili pojedinci – naša su najbolja preporuka i garancija kvaliteta.

Detaljnije

Organizacija i izvođenje vatrometa vrše se uz odgovarajuće dozvole nadležnih organa! Imamo stručne i odgovorne timove koji će izaći u susret vašim željama i zahtevima.

Back To Top